Pripravljam termine...

loading

Tukaj lahko omejite prikaz

Samo slovenski organizatorji
Iskanje po imenu hotela
Število odraslih
Starosti otrok
*starosti ob nastopu potovanja
1. otrok starost
2. otrok starost
3. otrok starost
Trajanje
Soba
Storitev
  • prikaži vse storitve
  • Nočitev
  • Nočitev z zajtrkom
  • Polpenzion
  • Polni penzion
  • All Inclusive
  • Ultra All Inclusive
Kategorija (min. zvezdic)
  • Prikaži vse
Omejitev po ceni (max. cena)

Uporabi filtre
Dodatni parametri iskanja

Tajska - last minute počitnice

Super cene za počitnice na Tajskem

loading
Pripravljam ponudbo...
Tajska je zagotovo ena najbolj obiskanih in zaželjenih dežel v Aziji. Eksotična pokrajina, sanjske plaže in poseben način življenja privabljajo vsako leto milijone turistov in popotnikov. Zlato obarvani templji, okrašenih mogočni sloni, riževa polja in še bi lahko naštevali. Tajsko je potrebno doživeti in jo priporočamo pravim avanturistom. Najbolj zaželjene destinacije so Phuket, Krabi, Koh Samui in seveda mogočno mesto Bangkok. Tajska pa med drugim ponuja tudi uživaške počitnice, peščene plaže in kopanje v Indijskem oceanu.

Kaj ponuja Tajska?

Tajska je zelo raznlika dežela in zadovolji še tako zahtevnega popotnika. Po nekaterih raziskavah velja Tajska za najbolj prijazno deželo v Aziji. Turistom in popotnikom ponudi svoj hribovit in razgiban sever ter nižinski jug. Na severu Tajske lahko opravite številne trekinge, na jugo Tajske pa si lahko privoščite potapljanje ali pa raziskovanje katerega od številnih rajskih otokov.

Kdaj na Tajsko?

Tajska v celoti leži v tropskem pasu kar pomeni, da ima skozi vso leto zelo visoke temperature. Vseeno pa najbolj priporočamo obisk v zimskih mesecih, ko na Tajskem ni monsunov. Tropsko podnebje pa se lahko hitro spremeni v manj ugodno predvsem v severnih goratih predelih. Vstopni vizum za bivanje na Tajskem do trideset dni ni potreben tako, da se boste tukaj izognili dodatni birokraciji.

Za koga je Tajska primerna?

Primerna je skoraj za vsakega popotnika. Primerna je tako za individualne avanturiste, družinske počitnice, preživljanje medenih tednov, razvanje in še bi lahko naštevali. Avanturisti in raziskovalci boste verjetno obiskali celotno državo, tisti, ki pa se na Tajsko odpravljate na poročno potovanje pa se boste verjetno razvajali na rajskih plažah Phuketa ali Koh Samuia. Družinam z otroki pa priporočamo predvsem južni del Tajske kjer boste resnično preživeli nepozabne počitnice.

Kako najceneje na Tajsko?

Najceneje boste Tajsko obiskali, če izberete last minute Tajska potovanje in poletite iz enega od bližnjih avstrijskih ali nemških letališč. Pošljite nam povpraševanje ali pa nas pokličite in z veseljem vam bomo svetovali in uredili vaše sanjske počitnice na Tajskem.