HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: do nadaljnjega smo dosegljivi samo telefonsko ali po mailu info@gta-neptun.si

MALDIVI/ Dhaalu Atoll - Maldivi - Sanjske first-last minute počitnice

Resort Kandima Maldives 5*

Namestitev: Resort Kandima Maldives 5*
Storitev: 11 dni / 8 noči, letalo, let. takse, dvoposteljna soba, polni penzion / all inclusive
Poleti iz: Ljubljana ali Zagreb
12.12.2021 - 22.12.2021 | Sky Studio 1/2 - polni penzion plus, 11 dni / 8 nočitev | Polet iz: Ljubljana
Preverjeno: 14.10.2021
09.01.2022 - 19.01.2022 | Sky Studio 1/2 - polni penzion plus, 11 dni / 8 nočitev | Polet iz: Ljubljana
Preverjeno: 14.10.2021
Zaradi dnevnih sprememb cen so možna odstopanja. Točno ceno vam bomo posredovali s ponudbo. Če ni drugače označeno je cena po osebi pri dveh polno plačanih osebah v sobi. Po tej ponudbi na destinaciji ni slovenskega predstavnika.

Aranžma se lahko oblikuje po lastnih željah - spremeni tip sobe, poljubno skrajša, podaljša, spremeni odhodno mesto itd. Na voljo je tudi veliko drugih otokov - resortov.

All inclusive za doplačilo - pokličite za ceno!

Nastanitev Kandima Maldives se nahaja na največjem otoku atola Dhaalu. Ponuja najdaljši zunanji bazen na Maldivih, številne vodne športe, največji klub na plaži, igrišča za tenis in košarko, center za morsko biologijo, umetniški studio ter tečaje kuhanja.

Do letovišča je 30-minutni polet iz mesta Male in nato 20 min vožnje s čolnom do otoka. Izbirate lahko med studii in vilami z zasebno teraso ter zasebnim bazenom. Vsi se ponašajo s čudovitim razgledom na tropsko pokrajino.
Za ljubitelje fitnesa je na voljo telovadnica, nudijo pa tudi ure joge, zumbo, vodne športe in fitnes tečaje POUND®. Prisotni so osebni trenerji, najamete pa lahko tudi kolesa ali električne skuterje.

V nastanitvi je 10 restavracij in barov. Restavracija Sea Dragon pripravlja pristno kitajsko kulinariko, v baru Forbidden pa zvečer igra glasbo v živo. Dan lahko začnete v baru Aroma s svežimi pijačami in pecivom.

Za popolno sprostitev si lahko privoščite masaže, nego obraza in vrsto lokalnih tretmajev Signature. Otroški klub Kandima vodi skupina strokovnih vzgojiteljev, ki govorijo več jezikov.

Kandima Maldives nudi 264 studijev in vil, ki so več kot le stilsko udobni - ampak tudi tehnično pametni, s storitvami na dosegu roke, imajo svetlo notranjost in nudijo brezplačni brezžični internet,.. Izbirate lahko med 8 različnimi tipi studijev oz. vil.

POMEMBNO: Na Maldive organiziramo letalske polete iz Ljubljane, Zagreba, Dunaja, Benetk. Potovanja na Maldive potekajo normalno vsak dan, ne glede na epidemijo Covid.
Potovanja na Maldive kljub Covidu-19  potekajo nemoteno.  Za prihod na Maldive potrebujete Covid negativen test PCR, ki ne sme biti starejši od 96 ur ob prihodu na Maldive. PCR test potrebujejo vsi potniki (starejši od 1 leta), tudi če so cepljeni proti Covidu.
Ob povratku v Slovenijo ni omejitev, če imate potrdilo o prebolelem Covid-19 ali ste bili cepljeni. PCR test ali HITRI test lahko opravite ob povratku na letališču Ljubljana, Dunaj, Zagreb in niste napoteni v karanteno. Otrokom do 15 leta PCR testa na povratku ni potrebno opraviti.
Več lahko preverite na https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/
.

Pri nas lahko doplačate za zavarovanje rizika odpovedi potovanja, ki krije tudi, če zbolite zaradi COVID-19 pred odhodom na počitnice.

ZGORAJ NAVEDENA CENA JE  ZGOLJ INFORMATIVNA. VSE REZERVACIJE SO NA VPRAŠANJE!
V ceni aranžmaja je upoštevana trenutno najnižja cena letalskega prevoza na trgu in najnižja cena  hotelske namestitve iz zgornje ponudbe ter akcija za zgodnjo prijavo. V kolikor te cene ne uspemo dobiti, so potrebna doplačila. Višina le teh je znana po prejeti potrjeni rezervaciji letalskega prevoza in hotela. Končno ceno vam torej oblikujemo po potrjeni letalski in hotelski rezervaciji. Cena ponudbe velja na dan izdelave programa (01.08.2021). Pridržujemo si pravico do spremembe cene, v primeru  sprememb cen letalskih prevoznikov ali hotelov in ob spremembi deviznega tečaja.


Spletna stran: https://kandima.com/index.php/en

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.