HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: do nadaljnjega smo dosegljivi samo telefonsko ali po mailu info@gta-neptun.si

KANARSKI OTOKI - TENERIFE / Playa de Las Americas - last minute počitnice in 1.maj

Kanarski otoki - Naš izbor › Hotel Gala 4* (top lokacija!)

Hotel Gala 4* (top lokacija!)

Namestitev: Hotel Gala 4* (top lokacija!)
Trajanje: 7 dni / 6 nočitev
Storitev: letalo, let. takse, transfer, polpenzion (dopl. all inclusive)
Poleti iz: Ljubljana (direkten let)
24.04.2021 - 01.05.2021 | standard 1/2 - polpenzion | Polet iz: Munchen
Preverjeno: 17.03.2021
26.04.2021 - 02.05.2021 | standard 1/2+1 - polpenzion | Polet iz: Ljubljana
*otrok: en otrok 2-12 let 599 €
Preverjeno: 13.04.2021
26.04.2021 - 02.05.2021 | standard 1/2+2 - polpenzion | Polet iz: Ljubjnana
*otrok: prvi otrok 2-12 let 599 €, drugi otrok 669 €
Preverjeno: 13.04.2021
26.04.2021 - 02.05.2021 | standard 1/2 - polpenzion | Polet iz: Ljubljana
Preverjeno: 17.03.2021
Zaradi dnevnih sprememb akcij so možna odstopanja. Točno ceno in prosta mesta vam bomo sporočili s ponudbo po mailu ali telefonu. Če ni drugače označeno je cena po osebi pri dveh polno plačanih osebah v sobi.

Kanarsko otočje je arhipelag otokov v Atlantskem oceanu, ki deluje kot most med tremi kontinenti: Evropo, Afriko in Ameriko. Zaradi svoje lege je obdarjen s prijetno klimo preko celega leta. Vulkanska pokrajina vsak otok posebej oblikuje v samosvoj svet, zaradi rastja v višinskih pasovih pa je tudi vsak otok izredno raznolik in bogat. Vabimo vas na največji in najbolj razvit otok Tenerife z možnostjo izleta na kontrastni, drugi najmanjši in neokrnjeni otok Gomera. Odkrivanje in okušanje, ki nasiti telo in duha, lahko preživite kot počitnice ali pa kot aktivno potovanje.

1. dan: LJUBLJANA – TENERIFE
Zbor potnikov predvidoma v dopoldanskih urah na letališču J. Pučnika pri Ljubljani in polet posebnega letala na Tenerife.  Krajša vožnja do izbranega hotela, nastanitev in prenočevanje.

2. - 6. dan: TENERIFE

Po zajtrku po želji sprehod z vodnikom po okolici in spoznavanje sprehajalnih poti, plaž s številnimi aktivnostmi, zabavno-nakupovalnih središč,… Preostanek dneva prosto. Prenočevanje.

7. dan: TENERIFE - LJUBLJANA
Zajtrk in prosto do odhoda na letališče. Predvideno v popoldanskih urah vožnja na letališče in polet posebnega letala proti letališču J. Pučnika pri Ljubljani.

Lega in okolica:

Hotel se nahaja v kraju Playa de Las Americas, turističnem središču na južni strani otoka Tenerife.V neposredni bližini (le 100m stran) se nahaja plaža in promenada Troya. V bližini lahko najdemo tudi park Siam (780m), Aqualand Costa Adeje (1.6km), nakupovalno središče Siam (710m).

Hotelska ponudba:

Recepcija s sprejemnico, zunanji bazen, Magic park za otroke (175m2), soba z igrami in manjši kino, otroški bazen, wellness center, fitnes, restavracija, bar in koktejl bar, bar ob bazenu, bilijard, pikado, chill out terasa s pogledom na Atlantik in otok Gomera, zabavni program.

Družinska soba (2+2) 29m2, zajema eno zakonsko posteljo in dve enoposteljni sobi, z balkonom ali teraso s pogledom na vrt, gore ali mesto, klimatska naprava, kopalnica s prho ali kadjo, sušilec za lase, minibar, sef, pisalna miza, telefon, brezplačen WIFI, TV, storitev bujenja, zvočna izolacija. V družinski sobi lahko bivata samo dve odrasli osebi in dva otroka.
Cena na osebo (odrasli): 999 €
Cena na osebo (otroci): 599 €

Družinska soba (2+1) 29m2, zajema eno zakonsko posteljo in raztegljiv kavč, z balkonom ali teraso s pogledom na vrt, gore ali mesto, klimatska naprava, kopalnica s prho ali kadjo, sušilec za lase, minibar, sef, pisalna miza, telefon, brezplačen WIFI, TV, storitev bujenja, zvočna izolacija.
Cena na osebo (odrasli): 999 €
Cena na osebo (otroci): 599 €

Standard soba (2) 22m2, zajema eno zakonsko posteljo in raztegljiv kavč, z balkonom ali teraso s pogledom na vrt, gore ali mesto, klimatska naprava, kopalnica s prho ali kadjo, sušilec za lase, minibar, sef, pisalna miza, telefon, brezplačen WIFI, TV, storitev bujenja, zvočna izolacija.
Cena na osebo: 879 €
Doplačilo za enoposteljno sobo: 280 €
Storitev: polpenzion

Pogoj za vstop v Slovenijo:
- potniki, ki prihaja iz države na rdečem seznamu (Španija), se zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni
- oseba pa v karanteno ne bo napotena, če ob prehodu meje predloži negativni izvid testa na prisotnost virusa SARS-CoV-2. Test mora biti opravljen po metodi PCR v državi članici Evropske unije ali državi članici schengenskega območja ali pri organizacijah oziroma pri posameznikih v tretjih državah, ki jih Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo in Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (NLZOH) prepoznata kot ustrezne in so objavljeni na spletni strani NLZOH, in ne sme biti starejši od 48 ur od odvzema brisa. Test se lahko opravi tudi s hitrim antigenskim testom v državi članici Evropske unije ali schengenskega območja in ne sme biti starejši od 24 ur od odvzema brisa.
- test za COVID-19 lahko opravite tudi na otoku na dan vrnitve. Ob prihodu v resort obvestite predstavnika oz receptorja, da se dogovorite za testiranje PCR.

NOVO: Vstop brez karantene in negativnega testa tudi za cepljene in tiste, ki so preboleli covid-19

Vstop v Republiko Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu in brez predložitve negativnega izvida testa dovoli tudi:
- osebi, ki predloži potrdilo o pozitivnem HAGT ali PCR izvidu testa na SARS-CoV-2, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev;
- osebi, ki predloži potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim oseba dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, MODERNA najmanj 14 dni in AstraZeneca najmanj 21 dni.

Pogoj za vstop na Tenerife:
- negativen rezultat COVID-19 testa, ki ga lahko opravite pred odhodom samoplačniško v Sloveniji v enem od uradno priznanih laboratorijih ali na letališču Jožeta Pučnika. Več informacij o testiranju na letališču J.Pučnika najdete na naslednji povezavi: https://www.fraport-slovenija.si/sl/mediji/8000
- negativen rezultat PCR, RT-LAMP ali TMA COVID-19 testa ob vstopu ne sme biti starejši od 72 ur
- Potrdilo COVID-19 testa je treba predložiti v tiskani ali digitalni obliki in mora vsebovat naslednje podatke: ime, priimke in številko osebnega dokumenta testirane osebe, ime zdravstvene organizacije ali organa, ki opravlja test, kontaktne podatke zdravstvenega doma, blagovno znamko in zdravstveno pooblastilo preskusa, datum in čas testa ter rezultat testa. V primeru antigenskih testov mora potrdilo vsebovati natančnost in občutljivost testa. Zaželeno je, da je potrdilo o preizkusu v angleščini ali španščini.
- pred odhodom je potrebno izpolniti online obrazec (HCF), ki je na voljo na spletni strani: https://www.spth.gob.es/
- po izpolnjenem obrazcu pridobite QR kodo, ki jo je potrebno pokazati v digitalni obliki ob prihodu na letališče na Tenerifih

DODATNE INFORMACIJE: Policijska ura: 23:00 – 06:00Zbiranje ljudi, ki niso iz istega gospodinjstva: maksimalno 4 osebeRestavracije se zaprejo ob 23:00Športne aktivnosti so dovoljeneNočno življenje, družabni dogodki: prepovedani

Splošni ukrepi:
- Maske morajo nositi odrasli in otroci, starejši od šestih let, ko so na prostem ali v zaprtih javnih prostorih, razen kadar jedo ali pijejo ali se gibajo
- Medosebna razdalja (1,5 metra).
- Spodbuja se uporaba izdelkov za individualno higieno (hidro alkoholni geli in milo).

Opomba: pridržujemo si pravico do spremembe časa in kraja odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Vsebinsko program ostaja nespremenjen, prilagojen letalskemu prevozu. Če ne bo možnosti realizacije letalskega prevoza z načrtovanega letališča, bo let s katerega izmed okoliških letališč. V tem primeru bo potrebno doplačilo oz. doplačilo razlike plačila za prevoz do letališča. Za program Podoba večne pomladi veljajo posebni splošni pogoji.

Opozorilo: Ob prijavi je potrebno navesti TOČNO IME IN PRIIMEK tako kot sta napisana v potovalnem dokumentu, s katerim boste potovali (veljavna osebna izkaznica ali potni list). Prav tako avio prevoznik zahteva številko, veljavnost in vrsto osebnega dokumenta, s katerim boste potovali ter vaše rojstne podatke. Kakršna koli naknadna sprememba navedenih podatkov, potrebnih za potovanje, ima za posledico dodatne stroške ali celo nakup nove vozovnice. Hrana in pijača na letalu nista všteta v ceno, sedežni red na letalu praviloma ni vnaprej določen.

Spletna stran: https://www.hotelgala.com/en/

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.