HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: do nadaljnjega smo dosegljivi samo telefonsko ali po mailu info@gta-neptun.si

KANARSKI OTOKI - TENERIFE / Playa de las Americas - Last minute počitnice in 1.maj

Kanarski otoki - Naš izbor › Hotel Troya Tenerife 4* (top lokacija)

Hotel Troya Tenerife 4* (top lokacija)

Namestitev: hotel Troya Tenerife 4* (top lokacija)
Trajanje: 7 dni / 6 nočitev
Storitev: letalo, takse, transfer, polpenzion / polni / all inclusive
Poleti iz: Ljubljana (direkten let)
TERMINI IN CENECene za ta hotel z odhodi iz tujih letališč preverite TUKAJ.

Trenutno ni razpoložljivih terminov z odhodi iz domačih letališč.
Za več informacij o odhodih iz domačih letališč nas pokličite ali pa nam pošljite e-mail.
Zaradi dnevnih sprememb so možna odstopanja. Točno ceno vam bomo posredovali s ponudbo. Če ni drugače označeno je cena po osebi pri dveh polno plačanih osebah v sobi.

Lega: nasproti peščene plaže (vmes promenada), približno 200 m od središča letovišča Costa Adeje, 17 km od letališča Tenerife jug, 300 m od avtobusne postaje.

Hotelska ponudba: sedemnadstropni hotel, skupno 318 sob (tudi suite); restavracija, okrepčevalnici, bar; bazen, otroški bazen, notranji bazen (samo v sklopu wellnesa in za osebe nad 16 let); trgovinice, dvigala, internetni kotiček (plačilo), brezžični internet.

Kopalne brisače (varščina), ležalniki in senčniki ob bazenu brezplačno, na plaži za plačilo.

Standardne sobe: klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, brezžični internet, telefon, sat-tv, sef (plačilo), balkon. Možno dodatno ležišče.

Superior sobe Alexandre:  višje nadstropje, klimatizirane (ob določenih urah), kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, kopalni plašči in copati, brezžični internet, telefon, sat-tv, sef (plačilo), mini hladilnik (plačilo), balkon, morska stran. Možno dodatno ležišče. Dnevni vstop v wellness center Natural (storitve za plačilo)*.

Junior suite: dva prostora ločena z vrati, sicer oprema kot v sobah »alexandre«, na morsko stran. Možni dve dodatni ležišči za dva otroka ali eno odraslo osebo in enega otroka. Dnevni vstop v wellness center Natural (storitve za plačilo)*.

Otroci: bazen, igrišče, mini klub.

Šport: fitnes, biljard, golf: približno 2 km od igrišča Golf Las Americas (www.golflasamericas.com), 10 km od igrišča Golf Costa Adeje (www.golfcostaadeje.com) in 17 km od igrišča Golf de Sur (www.golfdelsur.es).

*Wellness: za osebe nad 16 let; notranji bazen, jacuzzi, turška kopel, savna, masaža, lepotilni salon, frizer, fitnes.

Zabava: animacija, občasno živa glasba.

Storitev polpenzion: samopostrežna zajtrk in večerja.

Polni penzion (doplačilo): samopostrežna zajtrk, kosilo in večerja.

Vse vključeno (doplačilo):

Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih/restavracijah 10.00-23.30. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.

- samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja v glavni restavraciji (tematski kotiček); prigrizki, pozni mrzli prigrizki;

- določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače; naenkrat lahko vzamete en kozarec pijače na osebo;

- fitnes;

- animacija, živa glasba;

- kopalne brisače (varščina), ležalniki in senčniki ob bazenu, brezžični internet.

Opomba: za določene športne rekvizite se lahko zahteva varščina in/ali plačilo. V restavraciji so obvezne dolge hlače za moške.

Za plačilo: vse po 23.30 uri, vse uvožene in vse ustekleničene pijače, naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod storitev »vse vključeno«.

Naši namigi: poznana hotelska veriga Alexandre Hotels, 

odlična lega nasproti peščene plaže, s

koraj v središču letovišča in le 2 km od najbližjega golf igrišča.

------------------------------------------------------------------------------------

Pogoj za vstop v Slovenijo:
- potniki, ki prihaja iz države na rdečem seznamu (Španija), se zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni
- oseba pa v karanteno ne bo napotena, če ob prehodu meje predloži negativni izvid testa na prisotnost virusa SARS-CoV-2. Test mora biti opravljen po metodi PCR v državi članici Evropske unije ali državi članici schengenskega območja ali pri organizacijah oziroma pri posameznikih v tretjih državah, ki jih Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo in Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (NLZOH) prepoznata kot ustrezne in so objavljeni na spletni strani NLZOH, in ne sme biti starejši od 48 ur od odvzema brisa. Test se lahko opravi tudi s hitrim antigenskim testom v državi članici Evropske unije ali schengenskega območja in ne sme biti starejši od 24 ur od odvzema brisa.
- test za COVID-19 lahko opravite tudi na otoku na dan vrnitve. Ob prihodu v resort obvestite predstavnika oz receptorja, da se dogovorite za testiranje PCR.

NOVO: Vstop brez karantene in negativnega testa tudi za cepljene in tiste, ki so preboleli covid-19

Vstop v Republiko Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu in brez predložitve negativnega izvida testa dovoli tudi:
- osebi, ki predloži potrdilo o pozitivnem HAGT ali PCR izvidu testa na SARS-CoV-2, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev;
- osebi, ki predloži potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim oseba dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, MODERNA najmanj 14 dni in AstraZeneca najmanj 21 dni.

Pogoj za vstop na Tenerife:
- negativen rezultat COVID-19 testa, ki ga lahko opravite pred odhodom samoplačniško v Sloveniji v enem od uradno priznanih laboratorijih ali na letališču Jožeta Pučnika. Več informacij o testiranju na letališču J.Pučnika najdete na naslednji povezavi: https://www.fraport-slovenija.si/sl/mediji/8000
- negativen rezultat PCR, RT-LAMP ali TMA COVID-19 testa ob vstopu ne sme biti starejši od 72 ur
- Potrdilo COVID-19 testa je treba predložiti v tiskani ali digitalni obliki in mora vsebovat naslednje podatke: ime, priimke in številko osebnega dokumenta testirane osebe, ime zdravstvene organizacije ali organa, ki opravlja test, kontaktne podatke zdravstvenega doma, blagovno znamko in zdravstveno pooblastilo preskusa, datum in čas testa ter rezultat testa. V primeru antigenskih testov mora potrdilo vsebovati natančnost in občutljivost testa. Zaželeno je, da je potrdilo o preizkusu v angleščini ali španščini.
- pred odhodom je potrebno izpolniti online obrazec (HCF), ki je na voljo na spletni strani: https://www.spth.gob.es/
- po izpolnjenem obrazcu pridobite QR kodo, ki jo je potrebno pokazati v digitalni obliki ob prihodu na letališče na Tenerifih

DODATNE INFORMACIJE: Policijska ura: 23:00 – 06:00Zbiranje ljudi, ki niso iz istega gospodinjstva: maksimalno 4 osebeRestavracije se zaprejo ob 23:00Športne aktivnosti so dovoljeneNočno življenje, družabni dogodki: prepovedani

Splošni ukrepi:
- Maske morajo nositi odrasli in otroci, starejši od šestih let, ko so na prostem ali v zaprtih javnih prostorih, razen kadar jedo ali pijejo ali se gibajo
- Medosebna razdalja (1,5 metra).
- Spodbuja se uporaba izdelkov za individualno higieno (hidro alkoholni geli in milo).

Opomba: pridržujemo si pravico do spremembe časa in kraja odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Vsebinsko program ostaja nespremenjen, prilagojen letalskemu prevozu. Če ne bo možnosti realizacije letalskega prevoza z načrtovanega letališča, bo let s katerega izmed okoliških letališč. V tem primeru bo potrebno doplačilo oz. doplačilo razlike plačila za prevoz do letališča. Za program Podoba večne pomladi veljajo posebni splošni pogoji.

Opozorilo: Ob prijavi je potrebno navesti TOČNO IME IN PRIIMEK tako kot sta napisana v potovalnem dokumentu, s katerim boste potovali (veljavna osebna izkaznica ali potni list). Prav tako avio prevoznik zahteva številko, veljavnost in vrsto osebnega dokumenta, s katerim boste potovali ter vaše rojstne podatke. Kakršna koli naknadna sprememba navedenih podatkov, potrebnih za potovanje, ima za posledico dodatne stroške ali celo nakup nove vozovnice. Hrana in pijača na letalu nista všteta v ceno, sedežni red na letalu praviloma ni vnaprej določen.


Spletna stran: http://www.hoteltroyatenerife.com/

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.