dodatne možnosti
Apartmaji V5     (ski in-ski out)
Apartmaji se nahajajo znotraj na novo zgrajenega Resorta Snježna Dolina, v neposredni bližini šest sedežnice Trnovo in otroškega poligona, ter imajo odlično povezavo s preostalim delom smučišča. 
Poleg najema nudijo tudi možnost «roomservica«-dostava zajtrka ali kosila/večerje v apartma, po predhodnem naročilu na licu mesta.
 
Apartmaji so različnih velikosti in se nahajajo v 6 nadstropjih. So prostorni, moderno opremljeni in imajo WiFi, kabelsko  TV v dnevno bivalnem prostoru in v spalnici, polno opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, dnevno bivalni prostor z raztegljivim kavčem, spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico. Skoraj vsi apartmaji imajo tudi  balkon. V objektu je tudi dvigalo in skupni prostor za hrambo smuči. Zunanje parkirišče (plačljivo). 
Apartmajska hiša je prijazna tudi do domačih živali.
 
Apartma 1/2-4:  cca.31-38m2, spalnica, dnevno bivalni prostor z raztegljivim kavčem in  kuhinjo, kopalnica, nekateri z balkonom.
Apartma 1/3-5: cca.50-54m2, spalnica-3 ležišča, dnevno bivalni prostor s kavčem in pogradom ter kuhinjo, kopalnica, balkon.
Apartma 1/5-7: cca. 69 m2, 2 spalnici, dnevno bivalni prostor z raztegljivim kavčem in  kuhinjo, kopalnica, balkon.
 

Cenik smučarskih vozovnic 2023/2024

Ocene za ta hotel žal niso na voljo.

Poznate ta hotel? Napišite nam svoje mnenje.