HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

Potovanja in izleti


Vikend v Budimpešti

Datumi odhodov in cene:

1.12.2018 - 89 EUR
8.12.2018 - 89 EUR
15.12.2018 - 89 EUR
22.12.2018 - 89 EURAdventni vikend paket v Budimpešti. Spoznajte dobrote madžarske kuhinje in umetnost madžarskih plesov ter glasbe.


Osnovne informacije:

Čas potovanja: 2 dni/1 noč

Najmanjše št. potnikov:
45

Čas za prijavo:
do zasednosti prostih mestOpis potovanja

1. DAN: LJUBLJANA – BUDIMPEŠTA

Odhod avtobusa ob 5.00 s parkirišča Dolgi most v Ljubljani. Možnost vstopa potnikov v Celju in Mariboru. Vožnja proti madžarski prestolnici, kamor bomo prispeli v dopoldanskih urah. Z avtobusom in peš si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo ali nakupe. Popoldan bo sledila namestitev v hotelu. V večernih urah možnost prave madžarske večerje (doplačilo), kjer bomo spoznali dobrote madžarske kuhinje ter lepote madžarskih plesov in glasbe.

2. DAN: BUDIMPEŠTA – LJUBLJANA
Po zajtrku bomo najprej imeli možnost, da si mesto ogledamo še z druge perspektive, na panoramski vožnji z ladjico po Donavi (doplačilo). Plovba po potekala od Margaretinega otoka, pod vsemi pomembnimi mostovi, mimo pročelja parlamenta in pod znamenito Citadello. Sledil bo »skok«’ čez verižni most na grajski grič, kjer je Matjaževa cerkev, Ribiška trdnjava in grajska palača ter od koder je čudovit razgled na Budimpešto. Nekaj prostega časa bomo imeli za kosilo, nato pa bo sledil panoramski ogled Citadelle, zadnje fotografije ter odhod proti Sloveniji, kamor bomo predvidoma prispeli v poznih večernih urah.
Doplačila na poti:
(vodniku na poti)
  • vstopnine pribl.   10 EUR
  • ostalo kar ni navedeno v postavki V ceno vključenoDoplačila ob rezervaciji:
vožnja z ladjico po Donavi 13 EUR

Cena vključuje:
prevoz s turističnim avtobusom po programu vse cestnine in parkirnine nočitev z zajtrkom v hotelu*** v dvoposteljnih sobah turistično vodenje organizacija izleta DDV -|-avtobus


Pošlji povpraševanje

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.