HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

HRVAŠKA - DALMACIJA / kolesarjenje s križarjenjem po dalmatinskih otokih

Hrvaška - Naš izbor › Lesena barka

Lesena barka

Namestitev: lesena barka
Storitev: 8 dni / 7 nočitev, polpenzioni, križarjenje + kolesarjenje s slov. vodnikom
Odhod iz: Split

Trenutno ni razpoložljivih terminov. Za več informacij nas pokličite ali pa nam pošljite e-mail.

Križarjenje med jadranskimi otoki in celino, številne naravne in kulturne zanimivosti na poti, kopanje in udobno bivanje na ladji; vse to združujemo s kolesarjenjem, ki zagotavlja izjemen užitek, sprostitev in izziv vsakemu  aktivnemu popotniku. Izkušena ladijska posadka skrbi za varno plovbo in dobro gostinsko ponudbo, vodnik pa za strokovno izvedbo potovanja.


1. dan: SPLIT / okolica - HVAR
Zbor vseh udeležencev v Splitu / okolica in vkrcanje. Sledi plovba na otok Hvar do mesta Stari Grad. Prva kolesarska etapa mimo vinogradov skozi starogradsko polje do Vrboske. Mestece ima prelep otoček v sami sredini zaliva, ki je povezan z mostičkom, zaradi katerega jo imenujejo "Male Benetke". Nadaljevanje kolesarjenja po obalni cesti do Jelse in naprej skozi vasice Vrbanj, Svirče, Vrisnik. Naša krožna tura nas pripelje po razgledni cesti zopet nazaj v Stari Grad, kjer nas čaka ladja. Večerja in nočitev (cca 25 km). 

2. dan: HVAR - VIS 
Po zajtrku začetek kolesarske ture. Kolesarjenje začnemo z vzponom po panoramski cesti skozi Selco do Vidikovca, kjer si bomo privoščili kratek oddh. Sledi nadaljevanje skozi Brusje in dolg spust proti mestu Hvar, kjer se vkrcamo na ladjo. Plovba do mesta Vis na otoku Vis, večerja in nočitev na ladji (cca 45 km). 

3. dan: VIS - BIŠEVO - KORČULA 
Dan bomo pričeli s kolesarjenjem. Pot nas bo vodila do mesta Komiža na drugem delu otoka. Na slikoviti poti ob prekrasni obali s številnimi zalivi bo kolesarjenje pravi užitek. Po končanem kolesarjenju sledi vkrcanje na ladjo ter plovba na otok Biševo. Ogled znamenite modre špilje. Nekaj prostega časa za kopanje ter nadaljevanje plovbe proti Korčuli do mesta Vela Luka. Večerja in nočitev na ladji (cca 30 km).

4. dan: KORČULA - LASTOVO
Po zajtrku začetek kolesarjenja po otoku skozi Blato in Prižbo po lepi panoramski cesti do Brna. Vkrcanje na ladjo in plovba na Lastovo. Raziskovanje otoka s kolesom. Na voljo bo tudi dovolj časa za kopanje ter uživanje v neokrnjeni naravi. Večerja in prenočevanje (cca 45 - 55 km). 

5. dan: LASTOVO - KORČULA (Lumbarda)
Po zajtrku plovba nazaj proti Korčuli. Kolesarjenje nadaljujemo iz vasice Brna skozi Smokvico in Čaro mimo Pupnata proti mestu Korčula. Nekaj prostega časa za ogled ter nadaljevanje kolesarjenja proti Lumbardi. Večerja in prenočevanje (cca 50 km). 

6. dan: KORČULA - TRPANJ
Jutranja plovba do Orebiča na polotoku Pelješču. Sledi začetek kolesarjenja skozi vinorodna območja Postup in Podbučje do vasice Potomje. Med kolesarjenjem boste uživali ob lepem panoramskem razgledu. Po želi se bomo ustavili tudi na degustaciji vina. Naš današnji cilj je ribiško mesto Trpanj, kjer nas bo čakala ladja. Večerja in nočitev (cca 45 km).

7. dan: TRPANJ - SUMARTIN - PUČIŠĆA - SUPETAR 
Po zajtrku plovba proti Braču. Začetek kolesarjenja v kraju Sumartin na južnem delu otoka. Pot nas bo vodila skozi Gornji Humac do slikovitega mesta Pučišća, kjer so znani po izdelkih iz kamna. Po kratkem ogledu mesta sledi nadaljevanje skozi Postiro in Splitsko do Supetarja, kjer nas bo čakala ladja. Večerja in prenočevanje na ladji (cca 48 km). 

8. dan: SUPETAR – SPLIT / okolica 
Plovba do Splita oz. okolice in po zajtrku slovo od ladijske posadke in odhod proti domu. 

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa zaradi možnih posebnih vremenskih razmer.
CENA PRI MIN 20 POTNIKIH: 499 €
CENA PRI MIN 16 POTNIKIH: 584 €
CENA VKLJUČUJE: 7 polpenzionov (zajtrk in večerja na ladji), namestitev na ladji v dvoposteljnih kabinah, vse kabine tuš/WC, vključno s posteljnino in brisačami, slovenskega vodnika, ki kolesari s skupino
DOPLAČILA: luške in turistične pristojbine 35 € (na licu mesta)
MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna kabina 125 €,najem kolesa 70 €, vstopnine na poti, kabina za zgornji palubi 56 €, v primeru manjšega števila oseb (16-20 oseb): 85 €
OPOMBE: lasten prevoz - uredimo ugodno parkiranje, možnost doplačila za organiziran prevoz (min. 6 oseb) 
Najmanjše število oseb za izvedbo potovanja: 20


Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Pozdravljeni,
vabimo vas, da obiščete naš novi spletni portal:
NOVI PORTAL

X