HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: do nadaljnjega smo dosegljivi samo telefonsko ali po mailu info@gta-neptun.si

GRČIJA - KRF / Gouvia - first-last minute počitnice

Grčija - Naš izbor › Hotel Ionian Park 4*

Hotel Ionian Park 4*

Namestitev: hotel Ionian Park 4*
Trajanje: 8 dni / 7 noči
Storitev: letalo, let. takse, all inclusive
Poleti iz: Ljubljana
TERMINI IN CENECene za ta hotel z odhodi iz tujih letališč preverite TUKAJ.

Trenutno ni razpoložljivih terminov z odhodi iz domačih letališč.
Za več informacij o odhodih iz domačih letališč nas pokličite ali pa nam pošljite e-mail.

Zaradi dnevnih sprememb cen so možna odstopanja. Točno ceno vam bomo poslali s ponudbo. Če ni drugače označeno, velja cena po osebi pri namestitvi dveh polno plačanih oseb v sobi. Pavšali in popusti za otroke veljajo v spremstvu dveh polno plačanih oseb. 

Lokacija: Gouvia, 300 m do centra letovišča, 8 km do mesta Krf, 9 km do letališča.

Plaža: hotel ni na obali. Najbližja plaža Govino je oddaljena 250 m, mestna plaža Gouvie je oddaljena 500 m (v obeh primerih je potrebno prečkati regionalno cesto). Ob doplačilu na plaži možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

Bazen: zunanji bazen za odrasle z ločenim otroškim delom. Možnost koriščenja ležalnikov in senčnikov do zasedbe mest.

Storitev: ALL INCLUSIVE (samopostrežni zajtrk od 07.00 do 10.00 ure • dopoldanski prigrizki od 11.00 do 12.00 ure • samopostrežno kosilo od 13.00 do 14.30 ure • samopostrežna večerja od 19.00 do 21.00 ure • lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 10.00 do 23.00 ure • lahki popoldanski prigrizki, kava in čaj od 16.00 do 18.00 ure • sladoled ob določenih urah (za čas kosila in večerje) • uporaba brezžičnega interneta na območju skupnih prostorov • izposoja kopalnih brisač ob plačilu depozita).

Klimatizirano: hotel je klimatiziran (klima se vklaplja in izklaplja po odločitvi hotelskega menedžmenta).

Internet: brezplačni brezžični internet na območju skupnih prostorov, uporaba internetnega kotička ob doplačilu.

Ostalo: gre za bivši Aquis Park hotel, ki je v letu 2015 prešel pod okrilje priznane hotelske verige Ionian in je v pridobivanju lokalne kategorizacije 4*. Nahaja se sredi lepo negovanega vrta, na rahli vzpetini nad mestom. Razpolaga z recepcijo, glavno samopostrežno restavracijo, a la carte italijansko restavracijo, dvema baroma, manjšo knjižnico, internetnim kotičkom ter ponudbo lahke dnevne in večerne animacije.

Opombe: nekatere hotelske storitve zahtevajo depozit, ki je ob koncu bivanja povrnjen. Opis ponudbe hotela se lahko, v času od priprave kataloga do prihoda gostov, spremeni, zato točen opis gostje prejmejo ob prihodu v hotel. Alkoholne pijače se strežejo samo gostom, starejšim od 18 let. Hrana in pijača (postrežena v kozarcih) je na voljo v posebej določenih barih in restavracijah po vnaprej določenem razporedu. Nekatere storitve, ki ne sodijo v ponudbo all inclusive (uvožene pijače, masažni center, nekatera športna ponudba, ...), na voljo ob doplačilu. V restavracijah je predpisana spodobna toaleta. Obvezno je nošenje all inclusive zapestnice.

Opis sob: skupno 195 sob.Soba 1/2, 1/2+1 in 1/2+2 = standardna dvoposteljna soba z možnostjo enega ali dveh dodatnih ležišč.


OPOMBA:
Grčija je v letu 2017 - za sezono 2018 pripravila predlog Zakona o uvedbi plačila turistčne pristojbine ob prijavi v nastanitveni objekt. Obveščamo vas, da je bil zakon januarja dokončno sprejet. Turistična taksa ni vključena v ceno aranžmaja in se poravna na destinaciji ob prijavi v hotel/objekt (velja za vse nove in že narejene rezervacije).

Višina turistične takse je različna glede na kategorijo objekta in znaša:

- 0,50 EUR/sobo/dan za objekte 1-2*

- 1,50 EUR/sobo/dan za objekte 3*

- 3,00 EUR/sobo/dan za objekte 4*

- 4,00 EUR/sobo/dan za objekte 5*
(podatki so informativne narave in se lahko glede na sprejeto zakonodajo spremenijo).


Spletna stran: http://www.parkhotelcorfu.com

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.