HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

GRČIJA - LEZBOS - first-last minute počitnice

Grčija - Naš izbor › Apartmaji Eleftheria 3*

Apartmaji Eleftheria 3*

Namestitev: Apartmaji Eleftheria 3*
Trajanje: 8 dni / 7 noči
Storitev: letalo, let. takse, nočitev (najem)
Poleti iz: Ljubljana

Trenutno ni razpoložljivih terminov. Za več informacij nas pokličite ali pa nam pošljite e-mail.

Zaradi dnevnih sprememb cen so možna odstopanja. Točen izračun vam pošljemo po mailu ali nas pokličite. Cena velja po osebi pri zasedenosti dveh polno plačanih oseb v sobi. Popusti za otroke veljajo v spremstvu dveh odraslih oseb v sobi. 


Lega: Apartmaji se nahajajo v prikupnem zelenem kotičku vasice Skala Eressos le 200 m od najlepše peščene plaže na otoku, ki jo obdaja prikupna promenada s številnimi barčki in tavernami. Zaradi lege hotela je rezervacija možna le vključno z najemom avtomobila, ki ga prejmete in oddate na letališču ali z doplačilom za individualni transfer s taksijem.

Ponudba: Novejši apartmaji v prikupni trinadstropni stavbi nudijo svojim gostom majhno sprejemnico, WiFi, bazen, pool bar ter teraso za sončenje z ležalniki in senčniki.

Nastanitev: Studii imajo kopalnico s tušem, WC, telefon, sušilnik za lase, kuhinjsko nišo, WiFi, TV, samostojno nastavljivo klimatsko napravo in balkon ali teraso. Apartmaji so opremljeni enako, le da so malo večji in imajo spalnico ločeno s pol-odprto steno. Čiščenje trikrat tedensko, menjava posteljnine in brisač dvakrat tedensko.


Spletna stran: http://www.elefteria.gr/

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.