04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: do nadaljnjega smo dosegljivi samo telefonsko ali po mailu info@gta-neptun.si

Smučanje 2022/2023 - Avstrija, Italija, Fracija

Naš izborSmučanje AvstrijaSmučanje ItalijaSmučanje Francija
BAD KLEINKIRCHHEIM - ST. OSWALD (7)
Smučanje in termalni turizem ter bližina Slovenije so v zadnjih desetletjih naredila ta kraj za skoraj slovenski.
BRIXEN IN THALE (2)
Značilen Tirolski kraj umeščen v središče sistema SKI WELT - KITZBUHEL. Koče ob smučišču.
ELLMAU (1)
Manjši kraj na Tirolskem leži pod smučišče, ki je del tretjega največjega Evropskega povezanega sistema. Ski welt - St. Johann - Kirchberg - Kitzbuhel - Pass Thurn. Najbolje urejena smučišča v Avstriji.
FLACHAU (2)
Med najbolj znanimi avstrijskimi smučišči, tudi zaradi dostopnosti in bližini avtoceste. Središče sistema Amade, ki povezuje vse kraje od Schladminga do St. Johanna v Pongauu.
KAPRUN (3)
Zaradi ledenika, ki omogoča poletno smuko, je vse leto pravzaprav smučarsko središče. Veliko raznolike ponudbe tudi za po smuki.
KLIPPITZTÖRL (3)
Manjše Koroško družinsko smučišče. Idealno za družinske zimske počitnice.
KORALPE (1)
Golica, na vzhodnem Koroškem je priljubljeno smučišče z odličnimi progami in lepimi kočami na smučišču.
LACHTAL (1)
Idilično družinsko smučarsko središče. Apartmajsko naselje na smučišču, bazen v naselju.
MATREI (2)
Matrei je kraj tik pred tunelom Felbertauern na Vzhodnem Tirolskem. Smučišča so opremljena z novimi napravami in povezujejo Matrei z Kalsom.
NASSFELD (3)
Mokrine so v Avstriji eno najmodernejših smučišč, ki ogromno vlaga v novo tehnologijo. Zanimive so tudi zaradi bližine Sloveniji.
PRÄBICHL (1)
Srednje veliko smučarsko središče na Štajerskem, idealno za tiste, ki se želijo dobro nasmučati na manj obremenjenih smučiščih in bivati v lastni koči, ter ne potrebujejo vrveža mondenih centrov.
REITERALM (1)
Planina sredi istoimenega smučišča, ki je preko Rohrmoosa povezano s Schladmingom. Na planini so zgradili nekaj koč in hotel.
ROHRMOOS (6)
Kraj nad Schladmingom, posebej primeren za družine. V kraju je tudi bazenski kompleks.
SCHLADMING (3)
Največje smučišče na Štajerskem, del sistema Amade in prizorišče Svetovnega prvenstva in vsakoletnih tekem v alpskem smučanju. Odlična smuka, ki se jo da nadaljevati z zabavo pozno v noč.
SILLIAN (2)
Prijazen kraj na Vzhodnem Tirolskem, tik pred mejo z Italijo. Smučišča so na veliki višini in idealna za družinski oddih.
TURRACHER HÖHE (3)
Visok prelaz na meji med Koroško in Štajersko je priljubljeno družinsko smučišče. Lepe tekaške proge ob visokogorskem jezeru.
WEINEBENE (1)
Na vzhodnem robu Koroške je sredi kopastih gora na veliki nadmorski višini manjše smučišče, še posebej znano po idiličnih enodružinskih kočah na smučišču.
ZELL AM SEE (2)
Srednjeveško mestece ob idiličnem jezeru sredi gora in Smučišč. Blizu so smučišča zell am See, Saalbach in Kaprun. Za ljubitelje apres skija.

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.