HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
Domov | 04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - pet: 9.00 - 13.00, 15.00 - 18.00; sob: 9.00 - 12.00

Potovanja in izleti


Silvestrovanje v Benetkah, 2dni

* mesto z enim najbolj veličastnih ognjemetov na svetu
* nastanitev v letoviškem Lido di Jesolo

1. DAN SLOVENIJA - BENETKE večerja, nočitev

V jutranjih urah vožnja do pristanišča Punta Sabbioni, od koder se bomo z ladjico odpeljali v čarobno okrašeno osrčje Benetk. Na trgu Sv. Marka si bomo ogledali veličastno Baziliko Sv. Marka, astrološka uro, ter zvonik Campanille, ki je eden od simbolov mesta... Prefinjena zunanjost Doževe palače spominja na čipko, most vzdihljajev pa jo povezuje zaporom, kjer je bil zaprt Giacomo Casanova - največji zapeljivec v zgodovini mesta. Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta, praznične nakupe ali okrepčilo v eni od številnih kavarn ali restavracij. Ob polnoči se bomo pridružili pisani družbi popotnikov iz celega sveta in občudovali veličastni ognjemet, ki velja za enega najlepših v svetovnem merilu. Ob 2. uri vožnja do hotela.

2. DAN BENETKE - BURANO - MURANO - TORCELLO - SLOVENIJA pozen zajtrk
Z ladjico se bomo popeljali po beneški laguni do otokov Murano, Burano in Torcello. Otok Murano slovi po izdelovanju stekla, čipke iz otoka Burano pa so znamenitost mesta Benetk, saj so jih v preteklosti domačinke izdelovale za premožne meščane. Sprehod med živobarvnimi hišami, kjer se je ustavil čas. Tretji izmed otokov je Torcello, kamor so se v 5. stoletju zatekli begunci s celine, na njem pa je nekaj časa živel in ustvarjal Ernest Hemingway. Popoldan vrnitev na celino in odhod domov, kamor bomo prispeli v večernih urah.


ODHOD:

31. DECEMBER 2016

CENA:
119 € (min. 45 potnikov)


DOPLAČILO: za manjšo skupino: 15 € (manj kot 45 in min. 35 potnikov);


CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, cestne in ostale pristojbine, vožnjo z ladjo oba dneva, en polpenzion v hotelu 3*, turistične takse, zunanje oglede, stroške spremstva in organizacije potovanja.

POPUSTI: otroci 2-12 let v sobi z dvema odraslima osebama 15 %.

DOPLAČILO: za manjšo skupino: 15 € (manj kot 45 in min. 35 potnikov); turistična taksa v hotelu pribl. 2 € na osebo

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI:
enoposteljna soba 24 €.

MOŽNA DOPLAČILA NA POTI:
Doževa palača 12,50 €, urni stolp 5,00 €, bazilika Sv. Marka 2,50 €, ostali muzeji in galerije od 3 do 12 € Več o dogajanju na dan 31.12. v Benetkah si lahko oglede na www.veneziacapodanno.com.

 


Pošlji povpraševanje

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.