HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

Potovanja in izleti


Rimini in San Marino

Datumi odhodov in cene:

5.10.2018 - 89 EUR
27.10.2018 - 89 EURŽivahno življenje riminske riviere smo povezali z ogledom miniaturne državice San Marino in raznimi oblikami zabave, ki ta del Italije nudi.


Osnovne informacije:
Čas potovanja: 2 dni / 1 noč

Najmanjše število potnikov:
45
Čas za prijavo: do zasedenosti prostih mest


Opis potovanja

1. DAN: LJUBLJANA – BOLOGNA

Odhod avtobusa s parkirišča Dolgi most v Ljubljani ob 5.00. Vožnja po severni Italiji do Bologne, ki si jo bomo ogledali. Bologna je mesto z najstarejšo univerzo v Zahodnem svetu; to je »Alma Mater Studiorum«, ustanovljena leta 1088. Ogledali si bomo mestno jedro z baziliko Sv. Patronija, trg Maggiore, palačo kralja Enza, Neptunov vodnjak, stolpa Asinelli in Garisenda, gotsko palačo Pallazo della Mercanzia. Seveda bo tudi nekaj prostega časa za samostojne oglede in nakupe. Popoldne prihod na »romanjolsko« riviero. Nastanitev v hotelu v okolici Riminija in nočitev.

2. DAN: RIMINI – SAN MARINO – SLOVENIJA
Po zajtrku ogled starega mesta Rimini. Sprehodili se bomo po starem delu, kjer bomo videli trdnjavo, slavolok in most Tiberio, Sledila bo vožnja do Republike San Marino, ki se razprostira pod goro Titano. Zaščitni znak mesta so trije stolpi, ki se dvigujejo nad strmo pečino. Ogled istoimenskega glavnega mesteca in njegovih zanimivosti. Sprehod mimo obzidja in skozi vrata Sv. Frančiška v staro mestno središče, po ozkih ulicah na Trg svobode, do vladne palače, bazilike Sv. Marina in do  trdnjave, od koder je lep razgled na Padsko nižino in riviero. Prosto za raziskovanje slikovitih ulic in nakupe priložnostnih spominkov, njihovih daleč poznanih likerjev in usnjene galanterije. V popoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.
Doplačila na poti:
  • ostalo, kar ni navedeno v postavki cena vključujeDoplačila ob rezervaciji:
enoposteljna soba 23 EUR

Cena vključuje:
prevoz s turističnim avtobusom po programu vse cestnine, pristojbine in parkirnine 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljni sobi zunanji ogledi po programu vodenje in organizacija DDV-|-avtobus


Pošlji povpraševanje

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.