HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
Domov | 04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - pet: 9.00 - 13.00, 15.00 - 18.00; sob: 9.00 - 12.00

Potovanja in izleti


Novoletno Sarajevo-2 dni

1. DAN SLOVENIJA - SARAJEVO nočitev
V zgodnjih nočnih urah odhod proti BiH. Dopoldne prihod v Sarajevo, nato ogled mesta: zapeljali se bomo mimo zgradb dvojčkov Momo in Uzeir, videli Narodno gledališče in najlepši objekt iz avstro - ogrskega obdobja, Vječnico, ... Sledi sprehod čez Principov most na Baščaršijo, staro kulturno in zgodovinsko središče mesta, kjer se nam bo zazdelo, da se je čas ustavil pred nekaj stoletji. Tu bo nekaj prostega časa za sprehode ali obisk katere izmed odličnih čevabdžinic ali burekdžinic. Popoldne nastanitev v Sarajevu ali predelu Ilidža in nekaj prostega časa za priprave na najdaljšo noč v letu. Praznovali bomo lahko na prostem ali pa na gala silvestrski večerji v hotelu, kjer seveda ne bo manjkala živa glasba in zabava do jutranjih ur.

2. DAN SARAJEVO - SLOVENIJA zajtrk
Po ne prezgodnjem zajtrku si bomo ogledali znameniti sarajevski predor (Tunel spasa, doplačilo), ki so ga med vojno zgradili pod letališko stezo in je bil edini izhod iz obkoljenega Sarajeva. Zapeljali se bomo še mimo stadiona Koševo in se za konec po želji povzpeli na vrh 150 m visoke zgradbe Avaz, od koder so čudoviti razgledi na mesto. Prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.

ODHOD 2016: 
31.12.skoraj zagotovljeno

Vedno zagotovljena vstopna mesta:
Celje
Trojane
Ljubljana
Novo Mesto
Trebnje

CENA: od 99€
DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 20€.


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz po programu, eno nočitev z zajtrkom v hotelu 4*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo izleta.


CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz po programu, eno nočitev z zajtrkom v hotelu 4*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo izleta.
DOPLAČILO: za manjšo skupino (min. 35 potnikov) 20€.
MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI: enoposteljna soba 17€.
MOŽNA DOPLAČILA NA POTI: vstopnine pribl. 5 - 10€, silvestrovanje v hotelu 55€.


Pošlji povpraševanje

Nikoli ne spreglejte naših TOP ponudb!

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.

Vpišite e-mail naslov. Vnesite pravilen e-mail naslov.

Spremljajte nas tudi na Facebooku

Dnevno vas bomo obveščali o najcenejših aranžmajih.