HRVAŠKA: apartmaji ob morju - od 250€ na teden za vso družino
04 58 35 800 | info@gta-neptun.si | DELOVNI ČAS: pon - sre - pet: 9.00 - 16.30; tor - čet: 11.00 - 18.00; sob 9.00 - 12.00 (samo tel. pomoč)

Maldivi

maldiviMaldivi so pravi raj na zemlji. Preživite svoje sanjske počitnice na verjetno najlepših otokih Indijskega oceana. Maldive sestavlja več kot tisoč atolov, turistično najbolj znani pa so trije, Južni in Severni Male atol ter atol Ari. Otočki so idealni za poročna potovanja, saj že sami po sebi delujejo zelo romantično. Turkizno morje ter rajske oaze so dovolj velik razlog, da morate vsaj enkrat v življenju obiskati Maldive. Poležavanje na belih peščenih plažah in pa potapljanje med čudovitimi koralami bodo naredili vaše počitnice nepozabne... Preberite več

Kdaj na Maldive?

Maldivi imajo tropsko podnebje in skozi vso leto visoke temperature. V poletnih časih je zaradi monsunov precej več dežja kot v zimskih mesecih. Najboljši čas za obisk Maldivov je tako med mesecem decembrom in aprilom, v tem času boste imeli tudi največ lepega vremena.

Kaj početi na Maldivih?

Maldivi ponujajo vse kar si lahko zamislite za rajske počitnice. Lahko se odločite za poležavanje na belih peščenih plažah ali pa obiščete katerega od potapljaški centrov in se potopite med koralne grebene Indijskega oceana. Možen je tudi ribolov vendar samo organiziran. Maldivi ponujajo tudi razkošne hotelske resorte kjer si lahko privoščite vse kar si zaželite in naredite svoje počitnice nepozabne. Maldivi so tudi zelo primerni za preživljanje medenih tednov ali celo za simbolično poroko.

Last Minute Maldivi

Najceneje boste Maldive obiskali, če se odločite za katerega od last minute aranžmajev. Maldivi so na voljo skozi celotno leto in prav v vsakem trenutko se najdejo ugodne last minute ponudbe.

Splošnih nasveti za obisk Maldivov

Malarije na Maldivih ni tako, da cepljenje ni potrebno. Vstopnega vizume ne potrebujete, potrebujete samo potni list, ki mora biti veljaven še vsaj pol leta. Uradno plačilno sredstvo na Maldivih je Rufiy (rf). Menjate ga lahko na letališču Male ali v menjalnicah v večjih krajih. Ponekod lahko plačujete tudi v ameriških dolarjih. Domače živali so na Maldivih prepovedane. Katoliške poroke niso možne, saj so Maldivi islamske veroizpovedi. Agencije vam lahko uredijo le simbolično poroko.

Skrij dodaten opis

          cena od 1129 €

The Barefoot Eco
Maldivi
Lokacija: Hanimaadhoo

Termini in cene
broken clouds
29 °C
          cena od 1145 €
          cena od 1152 €
          cena od 1156 €

Embudu Village
Maldivi
Lokacija: Enboodhoo

Termini in cene
broken clouds
29 °C
          cena od 1175 €
          cena od 1177 €

Summer Island Maldives
Maldivi
Lokacija: Ziyaaraifushi

Termini in cene
broken clouds
29 °C
          cena od 1219 €

Mookai
Maldivi
Lokacija: Malé

Termini in cene
broken clouds
29 °C
          cena od 1237 €
          cena od 1240 €
Strani: